Personlig träning

Personlig träning för mig är lika med individuell utveckling för dig.

När jag håller en utbildning, föreläser, tränar ett lag eller en individ drivs jag av samma passion.  Att jobba med individers möjligheter och samtidigt utveckla deras talanger, oavsett ålder och tidigare erfarenhet.

I mitt arbete använder jag mig av den kunskap och de erfarenheter jag samlat på mig under de dryga 25 år som jag tränat individer och lag.

Dina mål och dina förutsättningar styr träningsupplägget.

Med ett stort urval av träningsalternativ skapar vi den träning som stimulerar dig bäst. Se det gärna som en personlig utbildning där du kommer att förstå din balans och förutsättningar på ett bättre sätt. Du får ett större och individuellt anpassat övningsförråd vars övningar du även lär dig utföra korrekt

Jag håller främst till i min studio som ligger i reklambyrån DET i Stockholm. Men jag förflyttar mig även till företag och i utomhusmiljöer.

Vill du boka mig till föreläsning eller andra event? Kika in här!
Vill du ”bolla” frågor och tankar? maila gärna: jose(at)bodiesinmotion.se

 

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.