Boka Jose Nunez

Tränare – grundare av Club Bodies in motion och Bodies in motion eduction

Jose arbetar som personlig tränare och fystränare för idrottslag. Han är känd för sitt sätt att vidareutveckla den funktionella träningen och dess tillhörande livsstil på ett individuellt anpassat och samtidigt utmanande sätt.

Jose Nunez har I över 25 år arbetat med träning på alla nivåer inom individuell träning och lagträning samtidigt som han har drivit olika träningsanläggningar. Nu lägger han allt fokus på att utbilda, utveckla samt föreläsa.
Jose’s driv ligger i att skapa en mer anpassad och funktionell livsstil där naturlig träning, kost och återhämtning är naturliga ingredienser.
Jose medverkar regelbundet I TV och tidningar med sin lite provokativa och samtidigt inspirerande filosofi. Den har fört in Jose I lyckade projekt med bland annat Försvaret, rikspolisen, ett stort antal kommuner samt privata företag som It-företaget HIQ och Kommunikationsföretag som Nokia och JG Communication.

Jose Nunez förmedlar sina kunskaper och sin erfarenhet med humor och stor självironi då han själv har vart med att bidra till de ”sanningar” kring träning och hälsa som många lever med idag.
Lyssnarna får följa med på olika resor som alla har sin början för ca 5 miljoner år sedan.
Där och då skapades det vi idag har med oss i livet. Idag är människan det enda djur som måste kompensera det den är skapt att göra men inte gör.

Jose utgår från ett antal grundföreläsningar när han sedan skräddarsyr den efter kundens behov och mål.

Några exempel:
Balans i projektet, i livet –och på bollen!
På en balansboll får deltagaren ta del av en fysiska och mycket händelserika föreläsning som handlar om mod, att gå över gränser samtidigt som man ser till sina behov och begränsningar.
Dessa föreläsningar tillhör nog mina favoriter. De väcker inte bara massa tankar kring hur vi agerar och lever, det lockar även fram så många härliga skratt”. Mitt rekord är ett event på ca 200 bollar, det skulle jag gärna vilja slå-Jose Nunez

Vad är bra träning och sund livsstil –egentligen!
Vi lever idag i ett samhälle som inte överensstämmer med våra behov.
När det gäller vår passivitet försöker vi kompensera med träning. Men gör vi rätt? Eller är det så att vi följer ett kommersiellt träning/hälsospår som inte ifrågasätts,,, förrän nu!
mitt mål är att väcka engagemang och entusiasm kring hur enkelt det är att träna effektivt, utmanande och framförallt KUL” –Jose Nunez
Som lyssnare får du med dig några viktiga ”nycklar” som kommer att påverka din träning på ett effektivt sätt.

8 steg som får dig att lyckas!
Hur svårt skall det egentlige vara? Aldrig för har det funnits så många gym, träningstidningar, personliga tränare. Samtidigt så rasar vår hälsokurva åt fel håll.
Här delar Jose med sig 8 punkter som får dig att lyckas med din träning. För lyckas gör du, det är bara frågan om när och hur.
Detta jobbar jag själv med dagligen. Att lyckas är en färskvara som fascinerar mig på djupet. Att kunna styra sin framtid är något alla borde ägna sig åt för vi får bara en chans att uppleva varje dag. ”-Jose Nunez

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.