Blogg

Vänlig vecka!

09 februari 2015

caffe1

Har man vart med om en intensiv och väldigt händelserik helg är det skönt att unna sig en måndag förmiddag i sällskap av en dubbel espresso. Helgen ägnades åt den andra Moveootrainerutbildningen. Och precis som i Umeå var det väldigt intressanta och duktiga deltagare som mönstrade upp på lördag morgon. Ett svårslaget ögonblick att stå där och hälsa alla välkomna och samtidigt undra vart det ska bära av. Varje deltagare är ju unik i sig själv och bidrar till att utbildningen får sin karaktär. Jag och Pelle kunde räkna in Naprapater, PT’s, tränare från gym och tränare från föreningslivet. Denna gång berikades vi med ett par Athleter som ville vara med för sin egna vinning skull, bara för att utveckla sin egna träning och fysik. Men det fina med vårt utbildningsupplägg är att även de tillförde massor till oss andra.
Måndagen börjar med boll och kontroll. Det sätter en väldigt bra nivå med fokus och väldigt mycket skratt. Att försöka hitta kontroll under oregelbunda förhållanden är något som går som en röd tråd genom Moveoo och dess filosofi. Eftermiddagens följs upp av kontroll och kraft, då med hjälp av MoveooAthletic. Och frågan är om det inte är Athletic som väcker mest ”aha”. Många av rörelserna som görs med stång får anses vara lite utanför boxen och samtidigt är de rätt naturliga.

På söndagen möttes Pelle och jag av rätt möra deltagare,,, och glada! Tyvärr var influensan närvarande och vi tappade ett antal deltagare som själv sjuknat in och någon som var hemma med barn. Men de som var kvar, 20 st, fick väcka kropp och knopp med en intensiv MoveooAerobox. Vår utvecklade boxfys blandades med gummibandsfys. Efter lunch var det dags att släppa loss ordentligt. Sandbells, käppar, flex-bar, vattenfyllda bollar, kropps och strumpövningar. Inte konstigt att deltagarna började se än mer mörare ut. Men diskussionerna som gick kring ledarskap gav energi, och även insikt, till att knyta ihop en fantastiskt rolig helg.

Nu ligger det dagar framför mig där hemsidor ska få en bättre struktur, prenumerationerna som ska ut i mars ska ”putsas” till, och så massor av kunder som ska få sin träning utvecklad. En rätt vänlig vecka verkar det som;-)
bromma16

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.