Föreläsningar/Workshops

Spa alternativt kursgård sökes för inspirerande aktiviteter.

26 augusti 2014

Till nyhetsbrev 270

Vi ska nu återuppta vårt ”function is fun som tidigare arrangerades på Selma Spa. Söker därför ett spa eller en lämplig kursgård med stor gruppsal, fin omgivning, skönt boende och sund syn på mat. Bra logistik är en klar fördel.
Tänkt datum: maj. Max antal: 100 deltagare.
Tips mottages tacksamt.:-)

jose(at)bodiesinmotion.se

2 kommentarer

Dina kommentarer

2 kommentarer så här långt

  1. Marie Elnertz skriver:

    Hej!
    Såg ditt inlägg och vill gärna lämna ett tips om oss. Pappersbruket Kulturbruk AB är en restaurerad före detta pappersfabrik som i dag drivs som mötesplats, event och konferensanläggning med hotell och restaurang. Maten lagas med kärlek från grunden, närproducerat och ekologiskt . En inspirerande kreativ och lekfull miljö med fabrikskänslan bevarad och där det personliga mötet är av stor vikt.För både mindre och större grupper. Besök gärna http://www.pappersbruket.se och varmt välkommen att kontakta oss. Med vänlig hälsning Marie


Trackbacks/Pingbacks

  1. Jose söker Spa eller kursgård. | Bodies In Motion - Back to function - 26 augusti, 2014

    […] Nu ska Jose väcka liv Function is fun! Läs Bloggen […]

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.