Föreläsningar/Workshops

Polisen, idrottsförvaltningen, SÄPO, MoveooCamp,,, vi har kört igång nu!

25 augusti 2014

Från den varma solstolen på Rhodos rakt in i förhöstens jobbhetta. Efter en vecka på jobbet kan jag konstatera att ledigheten med sambo och tre av barnen gav energi och inspiration till det som ska göras under hösten. Inledningen handlade mycket om att sparka igång projekt och kontrakt. Hos Polisen leder vi såväl MoveooAthletic som MoveooOutdoor regelbundet under veckorna. Nu har intresset spridit sig till SÄPO som provade på MoveooAthletic. Det var ett duktigt gäng som körde passet. Kanske inte så konstigt med tanke på att det är Walter Skeppar som håller i fysrodret hos vår hemliga polis. Jag han delta på Idrottsförvaltningens kick-off event på Eriksdalsbadet. Alltid kul att jobba med deras instruktörer. Även utmanande då jag fick leda pass som inte är på min vanliga “meny”. Uppvärmningen för samtliga deltagare var vinglig och oregelbunden, MoveooFamily passet hölls med käppar och Sandbells från Exceed. Men största utmaningen var nog att leda vatteninstruktörer i vattenfys. Man kan ju lugnt säga att min erfarenhet är begränsad när det kommer till vattenträning. Men med MoveooMetodens hjälp gick det vägen. Ingen lämnades kvar på bassängbotten, skratten var många. Kommentarer och efterföljande frågor visade att de flesta var nöjda och intresserade av mer.

Veckan toppades av vårt MoveooCamp som hölls på Nordic Wellness i Sjöstaden/Stockholm. Trotts att vi gick ut sent med eventet fick vi ihop ett härligt gäng med deltagare.

Bland deltagarna sågs representanter från Carlsonskolan, terapeuter, PT,s, gruppträningsinstruktörer och några hugade träningsentusiaster. Personligen tyckte jag det var roligast att se BiM’s nya utbildare leverera. Joanna Stassos och Pelle Stubbe höll MoveooAerobox respektive MoveooAthleticpassen och gjorde det med bravur. Nu väntar en ny spännande vecka med många utmaningar, även den med ett roligt helguppdrag.

Moveoocamp1

Joanna och Pelle presenterade sig som BiM’s framtida utbildare.

moveoocamp2

Tester och utmanande  käppövningar lockade till skratt och inspiration.

moveoocamp3

Borde inte två bollar vara lättare en,,,? tydligen inte:-)

moveoocamp5

MoveooAerobox,,,,

moveoocamp4

 

Till sist ett stort tack till Nordic Wellness för superfin lokal och alltid trevligt bemötande samt Casall & Exceed för er utrustning.

1 Comment

Dina kommentarer

1 kommentar

  1. åsa brandt skriver:

    Det var jättekul igår (tycker varje söndag ska vara så!) – kul o skönt för att man verkligen använder hela kroppen & knoppen! Rörelseglädje i kubik!!


Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.