Föreläsningar/Workshops

Friskis uppföljning!

16 oktober 2013

För er som engagerade er i inlägget om Friskis kommer här uppföljningen. Jag fick skaka hand med högst ansvarige Peter, äta god muffins med tillhörande kaffe. Jag fick under 64 minuter sitta och lyssna på två utvalda från styrelsen, som var mycket trevliga, som berättade det som de ville att jag skulle höra. Det satsas visst på ungdomar! Och en av de som jag pratade med hade tjänsten som jag sökte och trodde inte fanns,,, men som nu visade sig finnas och som jag inte fick,,, vilket i och för sig inte var min avsikt med Blogginlägget.. Processen rullar vidare, att skapa nya och naturligare förutsättningar för ungdomar att utvecklas i sin träning och rörelse.

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.