Föreläsningar/Workshops

Kort från Algarve 1

30 september 2013

Till nyhetsbrev 270

Sitter utmed strandpromenaden och filosoferar med Magdalena vid min sida, tänker bland annat på alla de som vart med på mina pass här i Algarve, vilka hjältar!

bild magda

De springer, de yogar, de kör moveoopass av alla varianter. De gör det med glädje och de gör det med lust. Funderar över hur man ska få fram samma glädje och engagemang hemma, i kalla Sverige.

Visst, vardagen har satt sina spår. När vi kommer hem så halkar vi snabbt tillbaka i det som vi tror att vi måste göra. Men måste vi verkligen göra det vi gjorde innan vi åkte iväg på semestern? Det mesta ja, men allt? Förmodligen inte.

Kanske skulle semestern bli ett helt annat projekt om man gick inför att även ta med sig intrycken hem för att förankra dem i vardagen som rullar på hemma.

Varför är jag gladare på semestern? Vad gör mig mindre glad hemma? Vad kan ändras så jag mår bättre?

Varför tränar jag mer på min aktiva semester? Vad stoppar mig hemma? Är det riktiga stopp eller är de ”alebistopp”? Och vad kan ändras så jag tränar roligare?

Har sprungit på ett antal resenärer redan i veckans inledning som vill ta med sig moveoometoden hem till sin träning. Det får mig att bli än mer motiverad att färdigställa min Moveoobok, att göra klar nya hemsidan, att köra fler utepass, att mejsla in flera instruktörer, och utbilda flera utbildare som kan köra fler utbildningar.

Märker att jag får galet mycket energi av att köra mina pass och samtidigt få umgås i detta sällskap med glada motionärer och elittränande.

Samtidigt är jag härligt mör. 2 pass med Rickard Nordström, f,d världsmästare i thaiboxning, känns såväl i ben som i rumpan.

En öl, lite sömn, sen kör vi nya pass fulla med svett och skratt.

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.