Föreläsningar/Workshops

Tröga Norrlänningar!

09 september 2013

I mina kretsar finns det en halvsanning som säger att man ska passa sig för att göra större arrangemang i norr. Att norrlänningar hellre åker ner till Stockholm på event och då passar på att träffa emigrerade kompisar. Det finns till och med en inskränkt kvartssanning som säger att ”de där uppe” är tröga! Och det skulle ju kunna vara ett sätt att se på det. Filmer som ”Jägaren” spär säkert på fördomarna ytterligare hos vissa.

Eller så är det så att ”de där uppe” inte lika lätt faller för fjäsk och flosker. Olika trender slipper inte igenom filtret på samma sätt som det kanske gör i storstädernas stormaskade filter. Rätt eller fel så tror jag att det är en trend som håller på att ändras. Jag tror att Norrland mer än någonsin är villiga att arrangera roliga och stora event. Thomas och hans störtsköna gäng på Workout Åre är ett lysande exempel på det.

Ett annat lovande exempel är minievent som det Exceed arrangerade i samarbete med 360 träningscenter i Skellefteå. Trots att informationen inte nått ut som det var tänkt utan bara till vissa kunder så kom det ett härligt gäng för att ta del av träning och föreläsning som levererades av mig (Jose) och duktiga Linus Johannson från ”dinträning”.

Förutom all svett och glädje som uppstod i samband med att jag höll i tre olika konceptpass tog jag med mig den energi som kom av föreläsningen. Blir toktaggad av reflektionerna som kommer efter en föreläsning. Att gympalärare, personliga tränare och framförallt grupptränare ställer sig frågan ”varför gör vi som vi gör” får mig att vilja sitta med vidareutvecklingen av Moveoometoden dygnet runt. Helt klart är att många är intresserade av att utveckla sin, och gruppers träning, till något som är mer utmanande, lustfyllt och roligt samtidigt som att det ger resultat. Och vad kan då vara mer naturligt än att gå tillbaka till vår utveckling. Att titta på vad det var som gjorde att vi ser ut och fungerar som vi gör idag.

Men utveckling kan, och bör, ibland ta tid. Det är mycket skoj som ska hinnas med emellan så det kommer att ske ”pö om pö”.

Till alla er som vill åka med i utvecklingen kan jag rekommendera höstens utbildningar som nu inte bara går i Stockholm. Nu kör vi även i Leksand och i Halmstad. Kika in här för mer info och bokning.

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.