Föreläsningar/Workshops

Imponerande Scania hälsa

31 maj 2012

Fick möjlighet att besöka Scanias imponerande träningsområden. Stort gym, större idrottshall, störst grömområde med spår, fotbollsplan, ”fysäng”, hockeyrink, med mera. En friskvård som heter duga där ca 20 personer jobbar med de 10.000 anställda, och du har jag inte räknat med 50 instruktörer som förgyller salar och gym.

Jag var där för att hålla en föreläsning och för ett utepass med käppar och rep, alltså delar av vår Outdoormotion. Det var riktigt kul då gänget var öppet för det tänk jag förespråkar, rolig och gränslös fysträning. På föreläsningen kikade vi på vårt ursprung, våra behov och så slaktade vi lite sanningar och myter kring hälsa och träning när vi ändå var igång.

Kvällen vart inte sämre av att de hade dukat upp för en grillning med fint väder.

En riktigt bra och rolig kväll på jobbat alltså:-)

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.