Blogg

Jag hör röster!

16 januari 2015

slider_BIM_4

Det sägs att hjärnan bara ser bilder,,, min hör röster också. Jag tror faktiskt att du också hör röster. Men kanske vågar du inte lyssna på dem. Jag läser ibland att man ska lyssna och försöka förstå dem. Mina är jäkligt svåra att förstå ibland. Inte så att de sluddrar och är otydliga. Men de för mig inte dit jag vill. När jag försöker få dem att förstå vart jag vill så flinar de bara och vänder ryggen till. De får mig att göra saker som jag inte planerat och de får mig ibland att göra saker jag inte gillar. Ibland styr de över min tunga. Jävla röster! Jag började se dem som dåliga vänner! ”Vänner” som jag lärde känna för väldigt länge sedan har nu visat sin rätta sida. De visar sig nu inte vara de jag behöver. Och sådana kontaktar man ju inte så ofta. Man skaffar sig nya vänner.

Märker hur detta börjar att skapa nya mönster. De nya rösterna har fått mer utrymme i mitt huvud. De gamla vänn,,,rösterna blir allt svårare att höra. De väser och hotar, påminner om förr, men jag blir mest irriterad på dem nu. Nu kan jag vända dem ryggen, jag har ju nya vänner att lyssna till.

Kanske dags att du också tar fram din gamla kontaktlista och ser över vilka röster som är vänner och vilka som kan raderas?

Kanske göra det redan till helgen?

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.