Utbildningar

Varför alla utbildningar är dåliga

19 december 2014

En av anledningarna till att jag gjorde en ny utbildning var att jag ständigt får frågor kring vilken utbildning som är bäst. Vilken PT utbildning är bäst, vilket koncept är bäst och så vidare. Sanningen är att alla är lika dåliga,,, om du inte gör något bra av dem vill säga. Sanningen är att kunskapen från utbildningen begränsas av dig. Om du inte kan få din kund eller gruppdeltagare att tolka dig på rätt sätt har din kunskap reducerats genom bristande kommunikation. Om du inte kan få den du vill inspirera att leverera kunde du lika bra googlat till dig kunskapen och på så sätt sparat utbildningskostnaden. Jag ville göra en inspirationsutbildning där vi tar det vi redan kan och gör något nytt av det. Jag vill ta torr kunskap och skapa en oas med möjligheter. Jag vill få mottagaren att själv blomma ut utan pekpinnar och krav. Och allt går under begreppet Moveoo, utbildningen heter MoveooTrainer. Trevlig helg:-)

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.