Nyheter

Höft, ryggrotation- klurig övning med lättare vikt!

11 december 2014

slider_BIM_11

Det är inte bara med vikt och belastning man kan utmana sig. I ett balanserat träningsupplägg bör det finnas med övningar som utmanar såväl rörlighet som motorik där hela kroppen får samverka i rörelsen. I den senaste App-övningen som jag nyss la ut får du med alla dessa egenskaper. Enkel att förstå, knepig att utföra. Allt du behöver är ett gummiband eller en draghiss.

App Store: Moveoo

Jag tar till mig av era önskemål, fler bollövningar kommer:-)

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.