Föreläsningar/Workshops

Otroligt tacksam för måndagsstrulet!

24 november 2014

bloggbild

Tänk om alla dagar var perfekta. Allt gick som planerat. Det skulle ju inte fungera länge. Jag skulle förmodligen släppa garden och falla bak mot bekvämlighetens ryggstöd. Bättre med måndagar den jag just nu rider igenom. Det mesta har skitit sig. Från att det enklaste program inte gick att öppna när jag skulle jobba med att finputsat på min APP. Uppgradering krävdes, vilket även det strulade då uppkopplingens seghet ackompanjerades av grannarnas ombyggnation,, B Å D A grannarna bygger och om,, rejält. (varför börjar hantverkare med allt som låter 07:00 för att sen, när man väl vaknat, gå på tidig lunch?) Lagen om att- ”en olycka sällan kommer ensam” bekräftades på banken där jag inte kunde få några svar då deras datorer inte vill vakna på rätt sida. (Rysk virus?)

Min tacksamhet kommer av att jag nu får pröva kraften i min beslutsamhet. Samtidigt lägga ribban för resten av veckan. Att börja Måndagen på detta sätt är som när jag boxades och fick på nosen, jag vaknar till samtidigt som jag gräver fram mer kraft, energi och engagemang. Nu jäklar ska här skapas en av de bättre veckorna i mitt liv. Lycka till med att skapa din:-)

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.