Okategoriserade, Press

Sköna möten med viktiga människor.

15 november 2014

JOse på boll

Fredagen var faktiskt rätt intressant ur flera vinklar. Började med ett Muffinsmöte (hm, börjar bli många sådana nu). Framför mig hade jag  Daniel Hugosson som bland annat är gruppträningsansvarig på Twitch. Twitch är ett spännande företag som gör bra och viktiga saker på företag och för de anställda. Allmänt trevligt fikaspåneri om träning i allmänhet och hur Moveoo skulle kunna bli en del i synnerhet. Daniel har vart med länge och har kloka tankar kring utveckling. Blir spännande att följa denna tråd under 2015.

På Polisen väntade som vanlig ett större gäng härliga entusiaster på veckans MoveooAthletic. Det blev ett extra roligt pass eftersom ett flertal nya ansikten bidrog med energi och skratt. Under cykelturen hem han jag fundera på hur vi valt att skapa en bransch med så många begränsningar. Som bekant tror jag att vi kan lösa upp många sanningar kring träning med ”lek”.  Tycker att passen på Polisen är en bekräftelse på det. När jag står och ser hur de jonglerar med stängerna känner jag att ”detta kan inte vara helt fel”.

Hade mitt andra viktiga Ambassadörmöte idag. Inbjuden var Malin Lennartsson , duktig PT, viktig gympalärare och viktigast av allt, bra människa. Då Johan Noren står för den mentala energin ska Malin bli min länk i det så viktiga skolarbetet. Vårt första projekt bli en MoveooCamp i Mars som riktar sig enbart till Gymnastiklärare. Ett nätverk ska skapas. Uppföljningen blir en utbildning V.45. Så alla gympalärare som vill hänga på,,, ge er till känna:-)

Avslutade dagen med 4 nya PT kunder som ville inspireras i sin träning. Fantastisk förmån att få träffa, och lära känna människor på detta sätt. Att ta del av deras ”sanningar” kring träning och hälsa är lärorikt och ger insikt.
Tillsammans skapar vi en vidareutveckling som är utmanande och effektiv.

Det ska va gött å jobba, trevlig helg folket:-)

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.