Föreläsningar/Workshops

Ursäkter hämmar din träningsutveckling!

04 juli 2014

Till nyhetsbrev 270

Saknar du din vanliga träningsmiljö under ledigheten? Låt inte det bli en ursäkt till att bestraffa din kropp med total passivitet. Se det istället som en möjlighet att prova på något nytt. Något som tillför nya rörelseutmaningar är ofta något som är till gagn för den totala utvecklingen,,, -så varför fega;-)? I denna artikel (en gammal en som kunds ha skrivits bättre:-) vill jag inspirera till träning som med instabilitet och rotationer gör dig redo när DET PLÖTSLIGT HÄNDER! (klicka på text för artikel)

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2020 José bloggen.