Föreläsningar/Workshops

Livet kom i mellan!

12 mars 2014

Till nyhetsbrev 270

Nu har jag fått tillräckligt med motivation för att skriva i bloggen igen. Även fått många frågor om varför jag slutat. Känner igen scenariot från träningens värld.

När vi tappar lusten så slutar många. Efter en period är det dax för comeback och det blir till att börja om igen -eller? Har vi slutat,,,börjar vi verkligen om?

Jag väljer att se det som olika processer i livet, och livet tenderar att bölja. Och när livet kommer av sig och vi dör kan vi mig veterligen inte börja om. Så själva frasen -“börja om” har jag strukit från mitt metvetande, använder det aldrig och försöker att få mina klienter att sluta använda det.

Att jag slutat skriva blogg för en kort stund innebär inte att jag slutat skriva, har bara ändrat riktning för stunden. Om jag tappar lusten för att träna betyder det ju inte nödvändigtvis att jag är passiv, jag gör bara annat.

Dagen kröntes av ett arbete med 20 instruktörer och tränare, alla verksamma i Stockholm. Att få diskutera och låta dem prova moveoometoden ger mig sannerligen lust och motivation att fortsätta mitt arbete som inspiratör kring träning och livsstil. Processen när de från sunt kritiska övergår till avslappnat nyfikna är väldigt stimulerande. Att se, och höra, hur de tar till sig möjligheterna kring Moveooträningen är väldigt häftigt. Det började skrattas, grymtas och svetten började snabbt lacka, även hos de som bara skulle “titta” på. När jag kom hem låg två mail i “boxen” som tackade för tankar och praktiska tips. Övningar och tänk skulle omgående lyftas in i verksamheten mot klienter. Snacka om belöning. Lägger ner resten av “måstejobbandet” och kryper ner i badet. Jag håller nämligen på att försöka ta rätt på mig själv, ge mig lite egentid. Så ett varmt bad blir en bra klapp på axeln.

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2020 José bloggen.