Föreläsningar/Workshops

Klart förbered inför AMT i Skövde.

18 april 2013

AMT-Skövde

Då var allt packat och klart inför morgondagens resa ner till Skövde och CMS branschträff som går under namnet AMT. Känner mig laddad och entusiastisk inför veckan. Dels för att jag ska hålla föreläsning om min syn och mina tankar när det gäller personlig träning och dess framtid. Sen ska jag även presentera M-Flex och käppträningen som ligger i M-Outdoors modulkonceptet. Fullbokat! Och det kommer att bli minst lika kul att få träffa alla kollegor från tiden då min senaste klubb var med inom CMS. Vem har blivit tjockare? Har någon tappat håret? Massor av frågor kommer att få svar.

Under fredag-söndag kommer en rad intressanta föreläsare till tals. Detta är den största branschträff som gjort av CMS och det ser ut att bli succé.

Återkommer i helgen med rapport och bild!

bild magda

 

Vad CMS är? klicka in här!

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2020 José bloggen.