Föreläsningar/Workshops, Nyheter

Algarvedax V.12 -Häng med!

21 januari 2013

Detta blir min femte träningsresa till Algarve. Och det finns en anledning till att jag väljer att åka med Springtime  som instruktör på deras resor. Bortsätt från den goda stämningen och fantastiska atmosfären som alltid infunnit sig så är det mycket bra och rolig träning på plats. Prägeln på resan är löpning, men alternativen är flera. Förutom ett gym så erbjuds du som resenär ett flertal gruppass. På denna resa ska jag dessutom ha fys för löpare samt personlig träning för den som vill boka det. (reducerat pris) Kvällarna brukar erbjuda trevliga föreläsningar samt ett lugnt och trevligt uteliv. Helt klart en riktigt bra resa för dig som vill starta våren på bästa sätt.

Mer om resan här!

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.