Föreläsningar/Workshops, Okategoriserade

Jose med när mf gruppen arrangerar event på Bosön 9/3

14 januari 2013

slider_BIM_3

Den 9-10 mars arrangerar mf gruppen åter sitt uppskattade event ute på Bosön. mf gruppen jobbar liksom Bodies in motion med att utbilda instruktörer. Medan Bodies in motion fokuserar på gruppträning så har mf gruppen valt att jobba med kost och personlig träning. På eventet bidrar Jose med föreläsning om framtidiens träning samt ett stickpass! Vill du ta del av programmet kan du kika här

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.