Nyheter, Press

Livsmedelsbranschen lobbar i oss osanningar om eko-närodlat

18 juli 2011

(Jag vet, mycket skriv om livsmedelsbranschen, men den gör mig förbannad just nu)

Tillhör du dem som har sagt att ekologisk och närodlad mat är dyr? Tänk om, och tänk rätt.

Tänk så här. Mat som har sin naturliga struktur och som har fått växa upp i sin naturliga miljö under en naturlig uppväxt innehåller mer än de livsmedel som är snabbuppväxta eller kemiskt uppblåsta med kemikalier. Livsmedelsbranschen är rovdjur som vill få oss att tro att stora portioner är ekonomiskt och bra, du skall tro att du får mycket för pengarna, och det får många,,, runt midjan. Den billiga och ”stora” maten massproduceras under pressade och tvivelaktiga former. Du som köper billigt äter alltså mer av mat som innehåller mindre!? Och du tror du tjänar pengar på det…… Äter du bättre mat blir du inte bara ohungrig, du får i dig näring som får dig att fungera bättre, ditt allmäntillstånd blir bättre. bättre humör, positivare tankar, mindre sjukdagar gör att du tjänar mer pengar. Låt inte livsmedelsbranschen tänka åt dig, börja tänk själv! Frågade dig varför branschen lägger ner miljarder på att undanhålla oss information om verkligt innehåll, ursprung, med mera! Svaret är ju ganska uppenbart –vi som konsumenter kommer inte att gilla svaret! Så vill du på något sätt påverka din funktionella livsstil till det bättre så bör du se över vad för bränsle du tillför din kropp.

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2020 José bloggen.