Träningsklubb, Utbildningar

Oj! PT-full kalender

07 juni 2011

Har ju dragit på mig PT kostymen igen, vill helt enkelt jobba lite mer med individer nu när sommaren frisätter tid. Ser till min glädje att det bli en hel del PT fram till mitten av Juli då jag skall chilla.

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2021 José bloggen.