Okategoriserade

Funbeat rockar med BIM

21 maj 2011

Sveriges största nätportal med ca 140 000! Unika användare arrangerade multiträningsevent på bromma mornington. Jag var där och föreläste,körde stickpower och presenterade utbildningarna. Blev överväldigad över det stora intresset från en delvis annan träningskultur som multiträning är i jämförelse med styrke/fitness. Istort alla som kom från stockholm ville anmäla sig till workshopen 12 juni ( www.bodiesinmotion.se) Nu hemgång och födelsedagsmiddag, gubben åldras;-)

20110521-060445.jpg

Inga kommentarer

Dela din åsikt

Kommentera

Våra koncept

"Ingen träning blir bättre än vad du gör den till, se till att gör den bra, och rolig" - Jose Nuñez

Jose Nuñez är grundare av Bodies In Motion som genom de 25 verksamma åren visserligen har bytt namn par gånger men alltid haft samma passion för att utveckla funktionell, effektiv och framför allt rolig träning.

I denna blogg kan du ta del av Jose’s tankar och tips. Även komma med reflektioner och kommentarer.

Författare till:

   
mxdcvaraklader
springtime

© 2020 José bloggen.